Velkommen til

ODENSE FRIPLEJEHJEM PROVSTEGAARDSHJEMMET

Med denne hilsen

Vil vi gerne byde dig velkommen til Odense Friplejehjem Provstegaardshjemmet og prøve at give dig et lille indblik i Odense Friplejehjem Provstegaardshjemmet’s grundlæggende værdier.

På Odense Friplejehjem Provstegaardshjemmet har vi den filosofi, at vi skal være det bedst tænkelige alternativ til eget hjem. Vi værner om den enkeltes behov for privatliv, livshistorie og integritet. Vi tror på livskvalitet og muligheder, også i den 3. alder.

Odense Friplejehjem Provstegaardshjemmet er et hjem og skal helst både syne og fungere som sådan – med mindst muligt institutionspræg og mest mulig nærhed, men med den naturlige forstærkning på plejeområdet, som beboerne på et plejehjem har krav på og behov for. Vi tager vare på det hele menneske, hvorfor omsorg og mellemmenneskelige værdier går hånd i hånd med et højt fagligt niveau. Pleje- og omsorgsbegrebet rækker vidt hos os – ikke kun til dækning af de fysiske behov. Den følelsesmæssige tryghed og det at vi mennesker er sociale væsner, er mindst lige så væsentligt, og vi er sikker på, at det er helt ned i de små ting, at nærværet og trygheden etableres.

Derfor er tryghed, trivsel og gensidig respekt grundlæggende værdier på Odense Friplejehjem Provstegaardshjemmet.

Med venlig hilsen
Formand for bestyrelsen Else Magnussen og
Forstander Aino Elmegaard Evaldsdatter

Værdigrundlag

”Kristendommen indebærer et syn på det enkelte menneske som uerstatteligt og dyrebart"

Som det første, kræver det, at man tager stilling. Stilling til, hvordan vi ønsker at omgås og behandle hinanden. Vi vedkender os vores værdigrundlag, ved dagligt at arbejde inden for de normer og rammer som vi har sat. Vi tager aktivt stilling til det.

På Odense Friplejehjem Provstegaardshjemmet siger man Ja! til vores værdigrundlag og man forholder sig til det, ved at reflekterer over vores adfærd, både individuelt og i fællesskabet.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.